viernes, 12 de marzo de 2010

Seguim amb el moviment VJ i que no pari!

Com diu el mateix títol, avui segueixo am el moviment VJ.
No és que siguem uns maniàtics i que ens pensem que ens tenen mania, aquest video que poso avui mostra la realitat que vivim els VJs...
Els promotors o la gent que ens vol llogar per espectacles sobint, per no dir sempre, ens fan "ofertes irresistibles" (segons ells, clar). Ens diuen que vindrà a punxar un DJ molt bo i que de cara al nostre futur podrem dir que hem estat fent visuals amb ell. Fins aquí ho trobo perfecte. És en el moment de parlar de preus quan et diuen: "Oh, ja t'hem dit que vindrà un DJ molt bo i et donarà altres actuacions, per això en aquesta no et pagarem". En aquest moment ja et començes a mosquejar una mica, però bé, es podria arribar a acceptar. Hi ha un altre punt clau en la conversa:
VJ- De quin equip disposeu per mesclar els videos?
Promotor- No, no tenim ni taula ni ordinador
Bé, el nivell de mosqueig va pujant. Com que no tenen material per punxar? Al DJ també li fan portar els seus plats? NO! Doncs perquè nosaltres ens ho hem de portar? I ja "és el colmo" quan et diuen que tampoc tenen projector, que també l'hem de portar!
Fins aquí hi ha algú que ho acceptaria si tingués projector (jo ni tinc projector ni ho acceptaria i els que ho accepten només fan mal i rebaixen el nom dels VJs).
Ara arribem en un altre punt on ja dius: "mira 'xato' com t'atreveixes a dir això?". Aquest moment és quan et diuen que a sobre has de crear tu els visuals per 6 o 7 hores d'actuació i has de fer animacions de logos de la discoteca o de logos de DJ's. A sobre que no cobraré, m'he de portar el material i he de fer els visuals? Comptant les 6 o 7 hores de la sessió més les 6 o 7 hores de crear el material visual són de 12 a 14 hores que treballaras absolutament GRATIS i que en podràs aprofitar ben poques per el futur (només les 6-7 d'experiència en directe, perquè els logos del DJ/Discoteca no els pots fer servir en un altre lloc...).
Aquí ja no sé si hi ha algu que ho acceptaria i si ho accepten, allà ells, jo passo. Però sempre pot anar a pitjor, i normalment passa. Demanes i cap on cau aquesta discoteca? I et diuen: "res, a uns 100km de casa teva". M'estalvio comentaris perquè ofendria a algú jeje.
Però llavors encara van de bons i et diuen: "Home! Però que tindràs la beguda gratis!" I per dintre et poses a riure i per fora dius: "Ah! Menys mal...!"
En fi, ja veieu com està l'assumpte. Us he fet un petit resum del video/realitat sobre els VJs i els que ens contracten. "Vaya" rollo d'entrada que us he "fotut".
Res més, salut!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario