viernes, 5 de marzo de 2010

Dues webs acabades de fa temps

Avui poso dues webs que he fet i vaig acabar ja fa un temps:
Web: Teràpia de Shock
Enllaç: http://www.terapiadeshock.com
Amb aquesta web vaig guanyar el Premi Enderrock de Millor Web Musical del 2008.
També sóc el VJ del grup.

Dades tècniques:
- HTML
- Javascript
- CSS
- Flash
- XML
Descripció: Teràpia de Shock neix a Les Preses (La Garrotxa) l’estiu de 2006, quan en Ferran Massegú (MASSA) i en Jaume Sucarrats (SUKA) comencen a tocar i cantar junts i a composar algunes melodies. S’incorporaren d’immediat en Gerard López a la bateria i l’Albert Parés al baix. Tot i que tots ells tocaven els respectius instruments, era la primera banda que muntaven.
Durant l’hivern de 2006 es varen tancar al seu local d’assaig a composar temes i a principis de l’any 2007 fan la seva primera actuació en directe, dintre el marc de la Festa d’Estudiants de Sant Tomàs de La Garrotxa, a la discoteca Kratter’s.
A partir d’aquí varen començar a sortir alguns concerts per la comarca, i durant els mesos de maig i juny de 2007 varen gravar uns quants temes del seu repertori en un disc autoeditat que varen presentar en el marc de Les Festes del Tura d’Olot de l'any 2007.
L’energia que el grup aconsegueix transmetre en els seus directes, els va fer aconseguir el Premi del Públic del Concurs de Salitja 2007, i el Premi al Grup Revelació 2007 de la prestigiosa revista Enderrock, així com quedar entre els cinc primers finalistes al Disc Català de l'Any 2007 de Ràdio 4, amb tan sols una maqueta.
A principis de l'any 2008 TDS entra a formar part del grup d'artistes de RGB Management, i el mes de novembre de 2008 surt al mercat el seu primer treball amb segell discogràfic, "Escapa't amb mi", un disc gravat a La Casa Murada (El vendrell) amb Jesús Rovira (Lax'n'Busto), masteritzat a 44.1 (Aiguaviva) per Carles Xirgo, i produït per Xavi Fortuny (RGB) i Marc Usano (Apeiron).
Durant els anys 2008 i 2009 TDS ha viatjat pels Països Catalans actuant a diferents sales, festivals i escenaris, i ha continuat rebent guardons i reconeixements diversos.
Teràpia de Shock és un grup extremadament jove, però amb una actitud i un directe potent i envejable.
Amb influències de bandes com Razorlight, Sum 41, The Libertines, Green Day, i d’altres més properes com Lax’n’busto, els Teràpia de Shock tendeixen a un so contundent, però alhora melòdic.
Teràpia de Shock és, segons diverses crítiques, un dels grups catalans amb més projecció en aquests moments.





Web: Rucs i Someres
Enllaç: http://www.rucsisomeres.cat
Dades tècniques:
- HTML
- Javascript
- CSS
- Flash
- PHP
Descripció: Passeig en burro català pel Parc de Pedra Tosca de la Zona Volcànica de la Garrotxa

No hay comentarios:

Publicar un comentario